bottom
Saf Plast je najveći ruski proizvođač polikarbonatnih ploča. Godišnji kapacitet proizvodnje je 15000,00 tona. Postrojenje Saf Plast-a opremljeno je italijanskom opremom OMIPA, koristi se domaća sirovina i uvozni aditivi (Sabic i Bayer). Rezultat je visokokvalitetan proizvod sa svim pratećim sertifikatima.

U izgradnji modernih i energetski efikasnih objekata sve veće učešće imaju polikarbonati. Leksani su saćasti polikarbonati, izuzetno otporni na spoljašnje uticaje, imaju optimalnu specifičnu težinu, jednostavno se postavljaju na različite površine – prilagodljivi su. Polikarbonatne ploče – leksan, dostupne su u 12 različitih boja. Standardne boje su: providna, bela, bronza, zelena, plava, crvena, žuta.

Leksan proizvođača Saf Plast je UV zaštićen, otporan na udar i sa visokom svetlosnom propustivljovšću. Leksan ploče mogu imati sledeću namenu:

-krovni pokrivač (nadstrešice, garaže, terase i dr)

-materijal za zastakljivanje sa širokim spektrom primene (svetlosne trake u halama, plastenici, sportski objekti, šoping centri, i dr)

-materijal za izradu reklama (reklamni panoi, svetleće reklame i dr)

 

Saf Plast u ponudi ima dve kategorije leksan polikarbonatnih ploča:

-Novattro polikarbonatne ploče – leksan

-Actual BIO polikarbonatne ploče – leksan Bio (Više na stranici Leksan BIO)

Novattro polikarbonatne ploče (leksan) namenjene su građevinskoj industriji (svetlosne trake u halama, plastenici, sportski objekti, šoping centri, nadstrešice, garaže, terase i dr).

Debljine tabli od 4mm do 10mm imaju standardnu H strukturu.

Novattro leksan

osobine leksana